Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

lördag 17 mars 2012

Nu är de här!

alla tolv med mamma
De första fyra ungarna
Supermamman Smilla har gjort det igen! Idag såg tolv fina valpar dagens ljus inom loppet av några timmar. Resultatet i valpkorgen blev 6 tikar och 6 hanar i färgerna blue merle och svart trefärgade med varierande svanslängder. Efter en dag med valpning så är både jag och Smilla helt slut men mycket nöjda.

6 kommentarer:

  1. Grattis! Vad roligt och härligt att allt gått bra. Man blir ordentligt valpsugen igen ♥

    /Sofie & halvsyrran Thysa ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det är så skönt att Smilla är en riktig supermamma! Jag tänkte faktiskt på fina Thysa under valpningen, det var en svart trefärgad valp med samma fläck mitt på huvudet som hon föddes med:)

      Radera
    2. Vad häftigt! Då har hon kanske en liten "tvillingsyrra" bland sina halvsyskon :)

      Radera
  2. Åhh va mysigt! Jag hoppas allt gått bra med valpningen. Nu blev man ju helt till sig!! Kram Jennie!

    SvaraRadera
  3. vad bra att allt verkar ha gått bra! Har kollat in bloggen lite då och då och är glad över att valpningen gått bra. Har varit hundsugen ett bra tag, och detta gjorde det ju inte bättre!

    Hoppas ni får en bra helg!

    SvaraRadera
  4. Grattis till alla de nya små underbara liven! <3
    Kramar i massor från oss, Liza, en stolt morbror Rocky och så storkusinen Angus :)

    SvaraRadera