Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

lördag 30 juli 2011

Skymtar ögon...

Nu händer det grejer i valplådan! Alla växer som de ska och fem av dem har börjat öppna ögonen. Det smågläfser och låter mycket i valplådan nu och självklart är de så söta att man vill behålla allihopa.

Två valpar hade självklara namn så de är nu döpta. Den övertecknade tiken "Kossan" heter nu Dolly Parton, hon har börjat knalla omkring ordentligt. Även den minste hanen som har behövt lite extramat är döpt, jag tyckte han behövde ett riktigt manligt namn så numera kallas han John Wayne. Det finns väl ingen bättre förebild än en westernhjälte för en liten grabb;)
En grabb som numera har koll på läget!

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att några öppnat ögonen :)
    Passande namn på lillkillen!

    SvaraRadera
  2. Åh så gulligt!!
    Fina namn!!! Nu vill vi se FLER bilder på alla ju hihi!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Är på gång med bilder och namn, sliter med den "lätta" uppgiften nu. 12 valpar i samma färger är svåra att skilja åt på kort har jag upptäckt...

    SvaraRadera