Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

torsdag 28 juli 2011

Mys i valplådan



De små korvarna börjar likna hundar och växer som de ska, alla väger runt halvkilot och kravlar omkring i valplådan. De är självklart otroligt söta och man vill ju behålla varenda en även om jag tror att Smilla skulle protestera en aning då. Nu ska vi bara vänta på att ögonen öppnas också så att de ser var de kravlar sen... Bjuder på några bilder på myskorvarna som sover efter frukost.

5 kommentarer:

  1. Vilka små sötnosar :) Spännande att de snart öppnar ögonen!

    SvaraRadera
  2. Och när ni kommer på besök så är de bedårande och ännu sötare:) Ibland kommer det skall från valplådan och då inser man verkligen att de växer och "blir" hundar nu...

    SvaraRadera
  3. Ja det ska bli så roligt :) Jag anar att man kommer bli störtförälskad. Gulligt att det har börjar skälla!

    SvaraRadera
  4. Grattis till de nya små liven :) Vilket härligt underbart gäng <3 Det är ju så man blir valpsjuk igen ;) Tur att jag har blivit gammal och klok :)
    Kramar i massor från oss alla, Liza, Rocky och Angus

    SvaraRadera
  5. Men man blir ju aldrig klok vad gäller antalet aussie;)

    SvaraRadera