Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

lördag 7 april 2012

Firar tre veckorsdagen!

gott med mat
stor liten padda smaskar
Middagsvila.
Tänk vad fort tiden går, de där små ynkliga råttorna har blivit riktiga valpar som busar och skäller. Idag har de firat dagen med premiärmåltiden, alla åt bra och gillade det här med mat. En stor portion nyfikenhet kan man komma långt med. Eftersom de växer så att det knakar har de fått en ny, större valphage som ger dem mer utrymme att bua och utforska världen.

3 kommentarer:

  1. Så söta de är nu! Inte långt kvar till att få pussa på puppisar :)
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  2. Åh jisses vad tiden går! Redan tre veckor :O Snart är de i den allra allra gosigaste fen veckors åldern som bara är helt underbar :)
    Gillar verkligen fotot när de ligger utvräkta I maten, haha. Underbar!
    Kramar från oss alla

    SvaraRadera
  3. Tack för idag:)! De var riktigt trevligt och jag längtar tills den lille flyttar hem till oss:). Åh vad man längtar nu:)!!

    Kram alexis

    SvaraRadera