Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

onsdag 18 januari 2012

Smilla är på kärlekssemester...

Eftersom kärlek inte uppstod vid första ögonkastet och det tilltänkta paret inte var nämnvärt intresserade av kärlek...ännu... så Smilla fick sova kvar tills tycke uppstår.

Men det närmar sig så jag hoppas att romantisk musik spelas, de levande ljusen är tända och spaghettin är framdukad till kärleksparet så att de kommer i stämning (eller i höglöp)

Tänk att det finns så bra, trevliga och fina uppfödare som Gunilla på Westpark som tar så bra hand om min lilla juvel till byracka som oväntat stannade kvar längre än planerat.
Fortsättning följer med andra ord...

3 kommentarer:

  1. Spännande, spännande :) Är fästmannen samma som sist?

    SvaraRadera
  2. Riktigt spännande är det:) Jag har använt en annan av Gunillas hanar, Rocky, en superfin red merle av samma modell som Smilla.

    SvaraRadera
  3. Var in och kikade på han, vilken snygging! Mysigt med valpkull igen :) Man blir ordentligt sugen. Har förresten skickat ett mejl till dig, behöver lite tips och råd...

    SvaraRadera