Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

tisdag 29 april 2014

Får jag lov att presentera Elvis-kullen!

Nu har de små underverken fått namn och tagit sina första enskilda fotografier, en milstolpe i deras liv. Att sedan nämnda fotografier resulterade i en något ojämn kvalitet kan skyllas på flera faktorer; dålig kamera, ännu sämre fotograf och mycket typiska aussievalpar (sjövilda och inte helt medgörliga)... All shook up satte sig käpprätt och stirrade när  den usla fotografen (jag) lät lustigt och avslutade stirrandet med ett skall och studs fram medan hardheaded woman bäddade ner sig mycket bestämt... Burnin love däremot var tvungen att ha lite moraliskt stöd för att vara tillräckligt still för att fastna på bild, något hon inte var ensam om i olika utsträckning.

Nu börjar det röra sig så smått i valplådan, de är mer medvetna om sin omvärld och verkar trivas i vardagsrummet där det är lite liv och rörelse, inspekterar nya föremål i valplådan och uppmärksammar alla besök i närheten av valplådan. Idag fick de vara lösa på en filt på golvet med mamma Smilla  medan den dagliga städningen av valplådan fixades, ett uppskattat tilltag som ledde till att en och annan valp smet iväg på egna äventyr. Husets treåring utnämnde även
Dirty daisies All shook up - hane
Dirty daisies Treat me nice - hane
Dirty daisies Jailhouse rock - hane
Dirty daisies Dont be cruel - hane
Dirty daisies Meanest girl in town - Tik
Dirty daisies Playing for keeps - hane
Dirty daisies Love me tender - hane
Dirty daisies Devil in disguise - tik
Dirty daisies Hardheaded woman - tik
Dirty daisies A thing called love - tik
Dirty daisies Burnin love - tik

1 kommentar:

  1. Söta! Grattis igen och grattis även till Xtra's genomförda MH och anlagsprov i viltspår

    SvaraRadera