Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

tisdag 31 juli 2012

Olyckor och guldkant på samma dag

Idag är mina tankar hos Malin och Palli, fina lilla Nebraska/Axxa råkade illa ut när hon var ute och busade på gården. Leken slutade med en ledsen valp på Ulltuna. En elak lårbensfraktur och väntan på operation så nu håller vi alla en tumme för att det går bra för det lilla yrvädret!

För att trösta oss så satte Hvassa/Dolly Parton guldkant på dagen genom att genomföra ett lysande viltspårsprov vilket resulterade i ett championat! Så nu har vi en champion bland countryungarna. Superstolt uppfödare som är så glad och nöjd med mina valpköpare:)

2 kommentarer:

  1. Men vilken mardröm! Hoppas hon läker fort!

    Och grattis till championaten :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för omtanke och gratulationen. Vi håller tummarna för olycksfågeln och njuter av vinsterna.

      Radera