Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

söndag 28 augusti 2011

jo, de blev ju sex veckor idag men...


Valpligan har tagit över köket! Idag kapitulerade jag och övergav köket till förmån för tolv vilda valpar. Efter många utbrytningar från valphagen så segrade massan och valphagen innefattar numera även köket för små valpar med mycket spring i benen kräver en del utrymme. Alla har fått klorna klippta och blivit vägda, hela högen har ökat runt ett kilo i vikt den senaste veckan. Det skulle också ha kommit ut bilder på alla valpar men efter två timmar av kloklippning, vägning och tappra försök med en långsam kamera och snabba valpar så fick vi erkänna oss besegrade. Mer en hälften av fotona var det valpar som gjorde alt annat än att stå tjusigt och posera och resten av fotona var så suddiga så att man knappt såg vad det var. I morgon tar vi nya tag med kameran så ägger jag ut nya bilder då, tills dess så får alla hålla till godo med Tobys kanske inte vackraste men absolut gladaste försök till posering...

1 kommentar:

  1. Söt lillparvel :) Längtar efter 6-veckorsbilderna Men förstår att det inte är enklast att fånga de små vildningarna på bild.

    SvaraRadera