Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

fredag 19 augusti 2011

fredagsröj i valphagen

Ostadigt väder resulterade i busande valpar med massor av energi som brottas och jagar varandra för fulla muggar i valphagen. För att både jag och Smilla skulle få någon sömn i natt så släppte vi ut dem på rumsgolvet för en stunds bus och mys och de undersökte allt, hängde i kläderna och klättrade upp i knäet för att mysa lite. En av de lite stadigare killarna hamnade i en pinsam knipa när han missbedömde sin egen rondör och försökte ta sig igenom grinden. Bjuder på en bild av knipan men namnger inte den skyldige för hans stolthets skull...

2 kommentarer:

  1. Haha inte lätt att vara en nyfiken aussie inte. Ja jisses, jag kan tänka mig att det är både full rulle och fullt upp hemma hos dig :) Vilopausarna må vara väldigt uppskattade för er mammor ;)
    De ser himla fina ut...och goa...och mysigt underbara ut <3
    Pussa om hela högen hundar från släkten.
    Kramar från oss alla

    SvaraRadera
  2. Vilken sötis! Är det det här som kallas skev kroppsuppfattning ;)

    SvaraRadera