Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

torsdag 4 augusti 2011

Huset fullt av små hundar!

Valparna närmar sig tre veckor i en rasande fart, vart har tiden tagit vägen? De knallar omkring, skäller och småylar förutom när de äter eller sover i små högar runt om i valphagen. Nu börjar det bli riktigt mysigt att sitta inne i deras "hage", de kommer och kryper nära för att mysa och man ser riktigt hur de njuter av att bli kelade med, frågan är bara vem som njuter mest. De som blir klappade, jag som får klappa eller Smilla som får barnvakt?

1 kommentar:

  1. Kanske mamma Smilla som får pusta ut för några minuter ;) Kan tänka mig att det är jättemysigt och roligt att vara med sötnosarna nu när det är lite mer fart på dom!

    SvaraRadera