Flocken

Jag och min son huserar i ett litet hus på landet tillsammans med våra underbara hundar: Missnutt's diamond Smilla (Smilla) och hennes dotter Dirty daisies meanest girl in town (Vixhen), två härliga aussies med underbar energi och livsglädje. I flocken ingår också en trasselsudd vid namn Hairdogs baby one more time (Hailey), en sprallig bearded collie och en ädel raskatt, perserkatten Jade. Dirty daisies Nevada (Loppa) bor hos sin fodervärd Åsa där hon huserar med katter och hästar. Vi ägnar oss åt vallning med en nybörjares ivriga glädje, åker på utställningar och hänger i spårskogen för att vi tycker att det är kul. Livet med aussies ska vara roligt, händelserikt och aktivt.

fredag 3 augusti 2012

Lyckad operation och ändrade planer

Axxas operation har gått bra och den lilla bestämda damen är nu hemma och tar igen sig. Med sjukgymnastik och vila kommer hon att bli helt återställd så jag känner med husse och matte som nu ska övertala yrvädret att ta det lugnt och snällt gå med på de övningar som ska göras.

Jag och Alice skulle egentligen ha tillbringat helgen på utställning i svenstavik men eftersom sonen blivit sjuk så blir vi tvungna att stå över den och istället ladda för utställningen i högbo.

1 kommentar:

  1. Nej vad tråkigt :( Jag som sett fram emot att få träffa er.
    Ja sjukdomar kan man inte göra så mycket åt, får hoppas vi ses en annan gång då :)
    Kramar från oss

    SvaraRadera